Algemene uitleg autorisaties

De beheerder van Sportlink Club kan via gebruikersbeheer verschillende rollen definiëren zoals bijv. de Ledenadministrateur, Penningmeester, Wedstrijdsecretaris of de Vrijwilligerscoördinator. Per functie binnen de vereniging kan de beheerder instellen welke menu items beschikbaar mogen zijn.

Stel u bent Ledenadministrateur binnen uw sportvereniging en bent verantwoordelijk voor o.a. het aanmelden van uw leden. Van de beheerder van Sportlink Club binnen uw vereniging heeft u de rechten voor o.a. Relatiebeheer en Ledenbeheer gekregen om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Neem onderstaande stappen om te zien welke menu items in Sportlink Club voor u als ledenadministrateur beschikbaar zijn.

1. Klik op

Het menu wordt nu uitgeklapt

2. Klik nogmaals op

In onderstaand voorbeeld kunt u zien welke menu items in Sportlink Club u ter beschikking heeft.

Onderstaand vindt u de autorisaties die betrekking hebben op Financieelbeheer. Per autorisatie kunt u inzien welke functionaliteiten er beschikbaar zijn. Deze functionaliteiten zijn alleen beschikbaar voor KNVB-verenigingen.

Financieelbeheer
Systeem
Beschikbare functionaliteit KNVB KNHB KNKV NHV JBN KNZB Nevobo KNBRD KNAU Generic
Thema en kleurinstellingen JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Scherminstellingen verwijderen JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Afsluiten JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Vereniging
Beschikbare functionaliteit KNVB KNHB KNKV NHV JBN KNZB Nevobo KNBRD KNAU Generic
Financiële formulieren JA NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE
Rekening courant JA NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE NEE
Digitale contactgegevens JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Help
Beschikbare functionaliteit KNVB KNHB KNKV NHV JBN KNZB Nevobo KNBRD KNAU Generic
Support > Handleiding JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Support > Online Helpdesksysteem JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Updates > Updates JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
Updates > Release Notes JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA