Overzichten opvragen

Voor zwemverenigingen is het mogelijk om in Sportlink Club een overzicht te maken van het ledenverloop binnen de vereniging. Hiermee kunt u in kaart brengen of er binnen een bepaalde periode een groot of klein verloop is.

Naast het ledenverloop is het ook mogelijk om een ledentelling in kaart te brengen in een bepaalde periode. Met de ledentelling kunt u zelf controleren over welke leden u contributie afdracht aan de KNZB verschuldigd bent.

Ook heeft u in Sportlink Club inzichtelijk bij welke leden de waterpolokaart verloopt op een bepaalde datum.

Hieronder leest u stap voor stap hoe u deze overzichten in Sportlink Club opmaakt.

Overzicht ledenverloop

Om een overzicht te krijgen van het ledenverloop van uw vereniging neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledenverloop

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan u het ledenverloop in kaart wilt brengen.

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledenverloop verschijnt:

Overzicht ledentelling

Voor een overzicht van de ledentelling neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledentelling

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan u het ledenverloop in kaart wilt brengen.

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledentelling verschijnt:

Overzicht te verlengen waterpolokaarten

U kunt in Sportlink Club inzien bij welke leden de waterpolokaarten verlopen voor bijvoorbeeld het einde van het seizoen. U neemt de volgende stappen om in te zien bij welke leden de waterpolokaart verloopt voor 31 augustus 2013.

1. Ga naar het Zoekscherm Diploma's en Passen

2. Selecteer Waterpolokaart bij Pastype

3. Selecteer Aan te vragen bij Passtatus

4. Vul Einddatum t/m in

Alle waterpolokaarten die voor de ingevoerde einddatum verlopen, verschijnen in het overzicht zoals hieronder in de afbeelding.

Tip: U kunt ook een overzicht opvragen van alle leden waarvan de waterpolokaart is uitgegeven. Neem hiervoor dezelfde stappen als hierboven beschreven. Bij stap 3 selecteert u echter de status Uitgegeven .

Resultaten verwerken

Ledenverloop en Ledentelling

Wat kunt u in Sportlink Club doen met de door u gevonden personen in het Overzicht Ledenverloop en het Overzicht Ledentelling ? Hieronder leest u wat u met de door u gevonden gevonden gegevens kunt doen.

Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.
Kolommen in zoekresultaat aanpassen .

Te verlengen waterpolokaarten

Met het Overzicht te verlengen waterpolokaarten heeft u ook een aantal mogelijkheden tot het verwerken van de zoekresultaten. Deze mogelijkheden ziet u hieronder.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe u gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.
Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.
Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.