Het komt wel eens voor dat de spelerskaart van een speler kwijt of gestolen is. Het is in Sportlink Club mogelijk om een duplicaat spelerskaart aan te vragen. Neem onderstaande stappen om een duplicaat aan te vragen:

1. Vraag Diploma's en Passen van een lid op - Meer informatie zie Zoek diploma's, spelerskaarten en passen

2. Selecteer de spelerskaart

3. Klik op

De volgende melding verschijnt:

4. Kies Ja

De spelerskaart verdwijnt uit het overzicht en onderstaande melding verschijnt:

5. Klik op OK

Let op: Er wordt geen (duplicaat) spelerskaart gemaakt voor leden waarvan geen digitale pasfoto geregistreerd is.

Let op: De kosten van een duplicaat spelerskaart bedragen € 5,-.