Op het scherm Notificaties Leden worden wijzigingen getoond van uw bondsleden. Dit betreffen wijzigingen vanuit uw bond of, indien een persoon lid is bij een andere vereniging, van de andere vereniging. Het scherm Notificaties leden bestaat uit twee tabbladen. Het tabblad Ongelezen meldingen en het tabblad Gelezen meldingen . De rode stip op de knop Notificatie Leden geeft aan dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden:

Het scherm Notificaties leden kan op twee manieren gestart worden:

1. Ga naar Personen

2. Kies voor Notificaties leden

U kunt ook direct inzicht krijgen in de Notificaties leden door te klikken op