Naast Personen en Leden kunt u ook Organisaties in Sportlink Club registreren. Er zijn verschillende organisaties te onderscheiden zoals Sponsoren , Leveranciers, etc.

Aan deze Organisaties in Sportlink Club kunt u contactpersonen koppelen. Deze personen kunnen uw relaties of leden zijn. Hoe u contactpersonen aan Organisaties kunt koppelen leest u bij Koppel lid of relatie aan organisatie . Daarnaast kunt u meerdere adressen (bezoekadres, factuuradres etc.) registreren. Ook kunt u deze Organisaties indelen in verschillende branchegroepen. Hoe u dit kunt doen leest u hieronder.

Organisatie aanmaken

Om één of meer nieuwe organisaties toe te voegen neemt u de volgende stappen:

1. Klik op Organisaties

2. Klik op Nieuwe organisatie

Tip: U kunt direct naar het scherm om een organisatie in te voeren door te klikken op

Het volgende scherm verschijnt:

3. Vul de benodigde velden in

4. Klik tot slot op

Het volgende scherm verschijnt:

In dit scherm heeft u een aantal verschillende mogelijkheden om gegevens toe te voegen. Onder het tabblad Algemeen ziet u de gegevens die u al hebt ingevoegd. Hierbij kunt u nog een foto toevoegen van de organisatie.

Klik op de onderstaande mogelijkheden die u heeft om gegevens toe te voegen aan de organisaties.

Hoe u kunt zoeken naar Organisaties in Sportlink Club, leest u op Zoek organisaties .