Een vereniging heeft over het algemeen bepaalde standaard kleuren van het sporttenue. Deze kleuren van het sporttenue kunnen in Sportlink Club gedefinieerd en geregistreerd worden.

U neemt de volgende stappen:

1. Klik op Vereniging

2. Kies voor Beheer

3. Klik op Teamkleuren

Onderstaand scherm wordt getoond.

4. Geef de kleuren van het Shirt, Broek/rok en Kousen aan in de betreffende velden

5. Klik op

De teamkleuren van de vereniging zijn geregistreerd in Sportlink Club.

Let op: Voor het wijzigen van de teamkleuren van de verenigingen neemt u exact dezelfde stappen als bovenstaand beschreven.