Kunt u het PAIN bestand van een bepaalde run niet meer terugvinden op uw computer? Dan is het mogelijk om alsnog een kopie van uw Pain bestand op te vragen.

Info: Het PAIN bestand is pas zichtbaar als u bij de contributie facturering op het tabblad afhandelen een PAIN bestand heeft aangemaakt. Meer informatie zie Factuurrun afhandelen

Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Contributie

2. Klik op Kopie Pain bestand opvragen

Het volgende scherm wordt geopend:

3. Selecteer de regel waarvan u een kopie Pain bestand wilt hebben

4. Klik vervolgens op

Het volgende scherm wordt geopend:

5. In het hierboven weergegeven scherm kiest u waar en onder welke naam u de kopie Pain op uw computer wilt opslaan.

6. Klik op Save

Let op: Sportlink raad u aan om de naam niet aan te passen. Indien u dit toch wilt aanpassen raden wij u aan om het stand op te slaan als pain008.xml.

Het kopie Painbestand is nu opgeslagen op uw computer op de door u gekozen plek.