Wilt u weten welke facturen er vanuit uw vereniging in Sportlink Club zijn aangemaakt? Of wilt u weten wanneer deze facturen zijn aangemaakt? Met behulp van het zoekscherm contributie - journaalposten heeft u inzicht in welke facturen er wanneer zijn aangemaakt. Hiervoor neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar Contributie

2. Kies voor Contributie-journaalposten

Het volgende scherm wordt geopend:

In het hierboven weergegeven zoekscherm kunt u op allerlei verschillende criteria zoeken naar journaalposten.

3. Vul de door u gewenste zoekcriteria in

Tip: Hoe meer zoekcriteria u invult, hoe verfijnder de zoekopdracht is. Het maximum aantal weergegeven rijen in het zoekresultaat is 5000. Vul daarom voldoende zoekcriteria in.

4. Klik op

In het overzicht, onderaan de pagina, verschijnen de zoekresultaten.

Wilt u de zoekresultaten naar Excel exporteren?

5. Klik dan op

Wilt u de factuurdetails inzien?

6. Klik op het tabblad Details

Ook deze details kunt u naar Excel exporteren.

7. Klik hiervoor op

Wilt u de factuur openen?