U heeft al reeds eerder via SEPA/IBAN geïncasseerd, maar nu heeft de keuze gemaakt om dit via Club.Contributie te gaan doen. Per bank kan het verschillen of bij de overstap van een software pakket de eerstvolgende incasso’s als first of als recurrent aangeboden moeten worden. Dit wordt in Club.Contributie per lid bijgehouden in de digitale machtigingen.

Als u in deze situatie zit zult u eerst contact moeten opnemen met uw bank. Hierbij stelt u de volgende vragen:

• Moeten de eerstvolgende incasso’s aangeboden worden als recurrent?
  • Moeten wij in ons nieuwe software pakket de al bestaande machtigingskenmerken registreren?

Als één van bovenstaande vragen door uw bank met “Ja” wordt beantwoord dan kunnen wij voor u de bestaande machtigingen inlezen. Hiervoor maakt u een melding aan in ons Online Helpdesksysteem . Wij zullen u daarop een Excel sjabloon toesturen, deze vult u met de gegevens van de al bestaande machtigingen. Zodra u het sjabloon weer bij ons aanlevert, zullen wij deze in Sportlink Club inlezen.

Voor meer informatie lees ook: