Er zijn twee soorten gebruikersrollen voor de Sportlink Club.Website, de beheerder en de editor. De beheerder is de belangrijkste rol en zal door de webmaster van de vereniging in gebruik worden genomen. De webmaster kan hiermee de website en zijn gebruikers beheren. De editor kan content plaatsen, aanpassen en redigeren.

Beheerder (webmaster)

De beheerder kan diverse gebruikers aanmaken. Daarnaast kan de beheerder zelf content aanmaken, wijzigen en verwijderen. Ook heeft de beheerder de rechten om Sportlink Widgets te plaatsen en teampagina’s aan te maken.De beheerder heeft de keuze uit onderstaande widgets.

Editor

Een editor kan zelf content aanmaken voor op de website. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten, fotoverslagen zijn. Naast het aanmaken kan de editor ook de content wijzigen en verwijderen. De editor kan hiervoor de widgets met de zwarte icoontjes voor gebruiken.

Overzicht rechten

Beheerder Editor
Home
Nieuw
Pagina's
Media manager