Privacyniveaus

Binnen Sportlink Club wordt gewerkt met privacyniveaus. Indien de zichtbaarheid ingesteld staat op Afgeschermd is het niet mogelijk om de privacy aan te passen in Sportlink Club. Indien het niveau staat ingesteld op Open, Normaal of Beperkt is het mogelijk het niveau aan te passen. Voor meer informatie over privacy zie de pagina Sportlink en Privacy.

Elk lid kan in de app (via instellingen) zijn of haar eigen privacyniveau op elk moment wijzigen. Hiervoor dient de persoon wel de app op de mobiele telefoon geïnstalleerd te hebben.