Kan een linkstructuur gemaakt worden die er als volgt uit komt te zien: http://{domeinnaam}/{top menu item}/{sub menu item}/{sub-sub menu item}?

Om de linkstructuur aan te passen moet u naar het admin gedeelte van de website. Als u dan naar het onderdeel Pages gaat kunt u onder een titel klikken op Edit . U komt dan in een nieuw scherm waar u de pagina’s kunt aanpassen. Onder de titel staat dan Permalink met de URL van de website. De tekst die in het invoerveld daaronder wordt getoond is wat er achter deze URL geplaatst wordt. Dit is standaard alleen de naam van het bestand, maar dit kunt u zodanig aanpassen dat de eerder genoemde structuur gebruikt wordt.