Ja, u kunt de url van uw huidige website behouden. Wij sturen u het IP adres toe en de webbeheerder/hostingpartij van uw vereniging dient dit in de DNS aan te passen. Heeft u nog geen url of wilt u het domein bij Sportlink registreren, dan verzorgen wij dit voor u.

Wat wij in dat laatste geval van u nodig hebben is het volgende:

• Contactgegevens huidige provider
  • Verhuistoken
  • Datum van overzetten
  • Aantal benodigde mailboxen (veelvoud van vijf) en hun namen
  • DNS-instellingen (deze kunt u opvragen bij uw huidige provider of op http://network-tools.com/nslook/ )

NB: U moet zelf uw oude mailberichten veilig stellen, deze kunnen wij niet overnemen.