Als Sportlink Club niet werkt op uw computer terwijl u op een andere computer met dezelfde inloggegevens wel kunt inloggen, adviseren wij u in om Sportlink Club van uw computer te verwijderen. Neem hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar het Configuratiescherm (via Start of Windows - icoon > Configuratiescherm)

2. Kies Programma's

3. Open Java door dubbel te klikken op , u komt in het scherm genaamd Java Control Panel

4. Klik in het tabblad General op View. Onderstaand scherm verschijnt:

4. Zorg ervoor dat Show op Applications staat

5. Selecteer de regel(s) met Sportlink Club

6. Klik op , Sportlink Club wordt van uw computer verwijderd.

7. Kies vervolgens bij Show voor Deleted Applications

8. Selecteer regel(s) met Sportlink Club

9. Klik op , Sportlink Club wordt nu definitief van uw computer verwijderd.

10. Sluit het scherm en download Sportlink Club opnieuw via Downloads op www.sportlinkclub.nl