Sportlink Club kan op elke computer worden geinstalleerd, zolang deze onder de volgende besturingssystemen draait:

• Windows Vista, 7, 8, 8.1 en 10
  • Mac OS X

Java

JRE is de run-time voorziening van de Java-software en is alles wat nodig is om de software vanuit een webbrowser uit te voeren. De vereiste versie van Java is Java 7 +. Oudere versies van Java, bijvoorbeeld Java 6, worden niet meer ondersteund op de oudere OS systemen, zoals Windows 95 en 98 en Windows ME.

Klik hier voor de uitleg over Installatie Java voor Window.

Een Mac dient minimaal te beschikken over Mac OS X 10.6.8 of hoger om de juiste versie van Java te ondersteunen.

Beeldschermresolutie

De minimale beeldschermresolutie voor het gebruik van Sportlink Club bedraagt 1280x1024 pixels. Bij deze beeldschermresolutie worden alle schermen en vensters in Sportlink Club juist en volledig getoond.