Sportlink Club kan op een computer geïnstalleerd worden die minimaal op de volgende besturingssystemen draait:

• Windows 8 en hoger
  • Mac OS X 10.6.8 of hoger

Java

JRE is de run-time voorziening van de Java-software en is alles wat nodig is om de software vanuit een webbrowser uit te voeren. De vereiste versie van Java is Java 7 +. Oudere versies van Java, bijvoorbeeld Java 6, worden niet meer ondersteund. Klik hier voor de uitleg over Installatie Java voor Window.

Beeldschermresolutie

De minimale beeldschermresolutie voor het gebruik van Sportlink Club bedraagt 1280 x 1024 pixels. Bij deze beeldschermresolutie worden alle schermen en vensters in Sportlink Club juist en volledig getoond.

Chromebook of de Microsoft S-modus

Chromebook of een computer waarop de Microsoft S-modus is ingeschakeld ondersteunt het gebruik van Sportlink niet. Dit komt omdat deze computers gebruik maken van een eigen Store waarin applicaties en toepassingen gedownload kunnen worden. Buiten deze Store is het niet mogelijk om toepassingen te downloaden, zo ook Java. Deze beperkingen maakt het niet mogelijk om Sportlink met een Chromebook of een computer met hierop de Microsoft S-modus te openen.