Club.Mobiel is de tool om te communiceren met leden en fans. De tool om de leden en fans een eigen verenigingsapp te bieden. En daarnaast kun je ook nog geld verdienen met Club.Mobiel. Met het gebruik van de app van Sportlink en Club.Mobiel heeft een vereniging de mogelijkheid:

• sponsors te tonen
  • berichten te versturen
  • om de app van Sportlink meer het gezicht van de eigen vereniging te geven
  • verenigingsactiviteiten te delen met uw leden
  • om de statistieken van het aantal gebruikers in te zien

Kost de app geld of levert het geld op?

Met Club.Mobiel kunt u eenvoudig sponsorlogo’s toevoegen. Maar er kan meer. Wat hebben sponsors over voor een periodieke boodschap naar alle leden? Een leuke aanbieding of een interessante tip? Zo ineens op de telefoon. We kunnen toch stellen dat dat een communicatiemoment van waarde is. Hoeveel is dat nu waard?

Laten we eens wat aannames doen. U vraagt aan 4 sponsors een extra bijdrage voor hun logo in de app. Laten we zeggen van €75,-. Dus totaal €300,-. Ook stelt u maandelijks een pushbericht beschikbaar voor 1 sponsor. Die sponsor kan in een keer een leuke aanbieding bij alle leden onder de aandacht brengen. €100,- per keer lijkt dat een reëel bedrag.

Per jaar telt dat op tot zo’n €1.500,-.

De investering in de Club.Mobiel bedraagt €1,- per lid per seizoen. Stel dat u 400 leden heeft, kunnen de opbrengsten dus €1.100 hoger zijn dan de kosten. Is uw vereniging groter? Dan zijn de kosten natuurlijk wat hoger. Maar: Dan mag de sponsorbijdrage ook hoger zijn. Immers het bereik van de sponsor is veel groter. De opbrengsten kunnen dus veel hoger worden dan de kosten.

Communiceer direct met al uw leden

Waarom is het zo handig om met Club.Mobiel een bericht naar uw leden? Er zijn tal van voorbeelden te bedenken, waarbij het nuttig is om bijvoorbeeld uw leden te informeren. Zo kan uw vereniging personen met de app van Sportlink informeren over tal van zaken zoals:

• trainingen die niet door gaan
  • evenementen van de vereniging
  • sponsoruitingen (aanbiedingen van sponsoren) etc.

Erg handig, als de training niet doorgaat, om direct een berichtje naar de betreffende spelers te sturen zodat zij direct op de hoogte zijn. Toch zonde als leden vol hoop en verwachting naar een training komen en pas op de club merken dat het niet doorgaat. Dat is met Club.Mobiel verleden tijd!

Voor wie?

Is uw vereniging aangesloten bij één van onderstaande bonden? Dan kunt u aan de slag met Club.Mobiel!

Binnenkort ook beschikbaar voor: