1. Log in op Sportlink Club Meer informatie lees Inloggen, instellingen en basisgebruik

2. Klik op menu Personen en kies voor menu item Zoekscherm Personen Meer informatie lees Zoek en Vind

3. Klik op

4. Klik op Meer informatie Kolommen in zoekresultaat aanpassen

5. Kies bij beschikbare kolommen voor de kolom "Heeft foto?"

6. Klik op

In het resultaat zal nu zichtbaar zien welke leden een foto hebben en welke niet. Door te klikken op het kolomhoofd kan de lijst met leden gesorteerd worden op een bepaalde kolom.

7. Kies