Vrijwilligerstaken, trainingen, wedstrijden en verenigingsactiviteiten. Allemaal in de app!

Club.Mobiel is de schakel tussen de vereniging en alle leden en fans. Het zorgt ervoor dat nuttige Sportlink informatie ook zichtbaar is in de app. Denk hierbij aan de vrijwilligerstaken. Die staan direct in de app. En het mooie is dat iedereen zich gelijk kan inschrijven voor deze vrijwilligerstaken. Sterker nog, er kan onderling geruild worden!

Maar het gaat verder dan alleen vrijwilligerstaken. Ook alle informatie rondom trainingen is zichtbaar in de app, zoals trainingstijden, kleedkamerindeling en velden. Van de vrijwilligersavond tot de jaarvergadering en van een commissievergadering tot de jaarlijkse club barbecue. Alle leden hebben met Club.Mobiel alle wedstrijden, trainingen, vrijwilligerstaken en andere verenigingsactiviteiten altijd direct bij de hand op hun smartphone. Makkelijker kan haast niet.

Verstuur push-berichten naar al je leden en fans

Met Club.Mobiel kun je  eenvoudig berichten opmaken en versturen naar leden. Deze berichten verschijnen direct in de diverse apps. Dit is de gratis app voor leden waar ze onder andere standen, programma’s en uitslagen terugzien. Gaat de geplande wedstrijd op zaterdagmorgen niet door? Stuur direct een bericht en de spelers die het betreft zijn direct op de hoogte. Toch fijn als de leden niet voor niets naar de club komen en nog even lekker in bed kunnen blijven. Of informeer ze gelijk over een alternatief programma zoals een FIFA toernooi. Zo hou je het contact tussen de vereniging en alle leden persoonlijk, steeds meer richting het verenigingsgevoel!

Alle informatie over Club.Mobiel staat beschreven in het Support Center.