Maakt jouw vereniging gebruik van Club.Mobiel dan beschikt de vereniging over extra functionaliteit in de app Sportlinked of in de Voetbal.nl-app. Meer informatie over dit product lees de pagina Club.Mobiel. Wil je deze module bestellen? Klik dan op de snelkoppeling Shop in Sportlink Club.

Met de module Club.Mobiel heeft een vereniging de mogelijkheid om de Sportlinked-app meer het gezicht van de eigen vereniging te geven. Tevens is het mogelijk om met de gebruikers van de app binnen jullie vereniging te communiceren via een notificatie. Ook is er ruimte om de sponsors en nieuwsberichten te tonen.

Met Club.Mobiell is het mogelijk de verenigingsactiviteiten te delen met de leden. Je leden zien de verenigingsactiviteiten terug in het programma overzicht. Hierbij is het mogelijk dat jullie leden aangeven of zij aanwezig zullen zijn bij de activiteit. Voor een beschrijving van het aanmaken van verenigingsactiviteiten in Sportlink Club: klik hier.