Instellingen in Sportlinked

Maakt uw vereniging gebruik van Club.Vrijwilligers en bent u aangesloten bij de KNBSB, KNKV, NHV of de KNZB? Dan beschikt u over extra functionaliteit in de app van Sportlink. Meer informatie over dit product lees Club.Vrijwilligers .

Met het gebruik van Sportlinked en Club.Vrijwilligers hebben taakbeheerders en vrijwilligers de mogelijkheid om in de app een aantal instellingen te doen. De taakbeheerder heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan vrijwilligers en de vrijwilligers kunnen aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en welke taken voorkeurstaken zijn. Ook kunnen vrijwilligers zichzelf inschrijven voor een taak en is direct inzichtelijk hoeveel punten er behaald zijn.

Vrijwilligerstaken

In het menu ziet u onder Club de optie Vrijwilligerstaken staan

.

Info: Indien de vereniging geen gebruik maakt van de vrijwilligersmodule verschijnt de melding:

Onder menu item Club/vrijwilligerstaken ziet u drie opties: Status, Mijn beschikbaarheid en Mijn taken.

Status

Ga voor een overzicht van reeds behaalde punten naar menu item Club/vrijwilligerstaken. Hier heeft u een optie Status. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Onder status kunt u vinden hoeveel vrijwilligerspunten u al heeft behaald, hoeveel punten u dient te behalen en hoeveel punten u kunt verdienen met reeds ingeplande taken.

Mijn beschikbaarheid

Ga voor het opgeven van je beschikbaarheid naar menu item Club/vrijwilligerstaken. Hier heeft u een optie Mijn beschikbaarheid. Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Op basis van de opgegeven beschikbaarheid en taken worden in uw programma items getoond waarop u zich kunt inschrijven.

Mijn taken

Ga voor het opgeven van je voorkeurstaken naar menu item Instellingen en vervolgens de optie Vrijwilligerstaken . Hier heeft u een optie Mijn taken . Deze optie is alleen toegankelijk als de vereniging gebruik maakt van Club.Vrijwilligers van Sportlink Club.

Op basis van de opgegeven beschikbaarheid en taken worden in uw programma items getoond waarop u zich kunt inschrijven.