Het menu-item instellingen geeft u de mogelijkheid een aantal zaken in te stellen.

• Account
  • Mijn gegevens
  • Clubinstellingen
  • Pushberichten

Account

Binnen dit menu kunt u uitloggen en het account verwijderen. Bij verwijderen wordt uw account volledig verwijderd en zult u als u weer gebruik wilt maken van Sportlinked u opnieuw moeten registreren.

Mijn Gegevens

Mijn persoonsgegevens

Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijk gegevens inzien en wijzigen, indien jouw vereniging heeft ingesteld dat deze mag wijzigen via de app.

Foto

Je ziet hier jouw foto. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een nieuwe foto te maken of toe te voegen. De periode dat je een nieuwe foto kunt toevoegen is afhankelijk van de instelling van jouw bond.

Persoonsgegevens

Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via de ledenadministratie van je vereniging. Het is tevens mogelijk je gegevens te laten wijzigen door de bond.

Adresgegevens

Jouw adres kan je zelf wijzigen in de app.

Communicatiegegevens

Jouw vaste telefoon en mobiele telefoonnummer kan je zelf wijzigen in de app.

Privacy-instellingen

In de app kan je zelf je privacy niveau instellen.

Via de vraag Hoe gaat Sportlink met mijn privacy niveau om? ontvang je meer informatie over het instellen van je privacyniveau en de betekenis daarvan.

Mijn overschrijvingen

Hier kan je de status van jouw overschrijving volgen.

Privacy

Tevens kunt u onder het kopje Privacy uw privacyniveau instellen. Voor de beheerder van Sportlink van uw vereniging is het mogelijk om het privacyniveau van alle leden in één keer aan te passen. Meer informatie over hoe dit ingesteld kan worden lees: Werkset - selectie van personen maken.

Clubinstellingen

Onder het kopje Clubinstellingen staat:Club voor instellingen. Hier stelt u de club in. Vooral handig indien u actief bent bij meerdere verenigingen. de club ingesteld worden, indien men actief is bij meerdere verenigingen.

Pushberichten (notificaties)

Binnen dit menu kunt u instellingen voor pushberichten beheren en uw voorkeursapparaat instellen.

Pushberichten kunt u op één toestel gebruiken. Gebruikt u bijvoorbeeld een telefoon én een iPad dan is het slim aan te geven op welke van de twee u de pushberichten wenst te ontvangen.

Hieronder een schermafbeelding van hoe dit scherm er op een Apple of Android telefoon uitziet.

Bij IOS kunt u pushberichten aan- en uitzetten door te kiezen voor Instellingen/Berichtgeving en daar te kiezen voor Sportlinked. Hier kunt u Sta berichtgeving toe aan- en uitzetten.