In je programma staan alle wedstrijden van jouw team waar je als speler/staf deel van uitmaakt. Vanuit het wedstrijdprogramma kan je doorklikken naar de wedstrijddetails van een wedstrijd.

Wedstrijd is gepland

Het in het oranje aangegeven team, is het team waaraan je gekoppeld bent. Door op het logo van de club of de naam van het team te klikken kom je bij de Teamgegevens.

Tevens wordt de official bij de wedstrijd getoond.

Speler/Staf

Maak je deel uit van één van beide teams dan is het tabblad aanwezig en auto actief.

• Via het tabblad aanwezig is het mogelijk aan te geven of zij voor deze specifieke wedstrijd beschikbaar zijn.
  • Via het tabblad auto is het mogelijk aan te geven of zij kunnen rijden voor deze specifieke wedstrijd.

Via de knop Digitaal wedstrijdformulier kunt u het wedstrijdformulier voor deze wedstrijd openen.

Live volgen waterpolowedstrijden!

Bij Waterpolo is het mogelijk om de wedstrijden live te volgen. Dit houdt in dat je de gebeurtenissen in de wedstrijd kunt inzien en updates ontvangt bij nieuwe gebeurtenissen. Klik hier voor meer informatie over live volgen.

Wedstrijd is vastgelegd

Indien de wedstrijd is vastgelegd zie je op het wedstrijddetailscherm extra informatie over de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd onder het kopje Wedstrijdverslag.

Hier worden de uitgedeelde straffen, wissels en de deelnemers (spelers/staf) van deze wedstrijd getoond.

Beschikbaar voor KNBSB, NHV en KBHB

Indien je teammanager of official bij een wedstrijd bent geweest zie je 2 knoppen boven in het scherm staan:

• bezwaar maken
  • PDF van de wedstrijd opvragen (PWF)

Bezwaar maken

Door te klikken op de knop voor bezwaar maken kan je een bericht sturen naar de KNBSB, KBHB of het NHV om aan te geven dat u het niet eens bent met de ingevoerde gegevens.

PDF van de wedstrijd opvragen

Voor het openen van een PDF bestand op uw telefoon heeft u een app nodig die PDF bestanden kan openen.

• Op een Apple toestel kan dit via bijvoorbeeld iBooks.
  • Op een Android toestel kan dit via bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader.