Het is in Sportlink Club mogelijk om de statistieken van de spelers op te vragen. Deze gegevens worden opgehaald uit het systeem van uw bond.

Neem de volgende stappen voor het opvragen van de statistieken van een speler.

1. Dubbelklik op een team

Het volgende scherm verschijnt.

2. Klik op het tabblad Bondsdeelnemers

3. Selecteer een speler

4. Klik op

Het volgende scherm verschijnt.

In het scherm dat wordt getoond ziet u de statistieken van de speler, zoals deze bij uw bond bekend zijn. Indien gewenst kunt u de kolommen aanpassen. Meer informatie lees Kolommen in zoekresultaat aanpassen .