Trainingen

Als jouw vereniging gebruik maakt van de mogelijkheden in Sportlink Club om trainingen te organiseren, dan staan de trainingen in je agenda. Voor meer informatie over het organiseren van trainingen door de verenigingen lees je:

Mijn trainingen

Al je trainingen zijn zichtbaar in je programma. Als je trainingen niet zichtbaar zijn, dan zal dat veelal om één van de drie volgende redenen gaan:

• De vereniging maakt geen gebruik van de mogelijkheden om trainingen in Sportlink Club te organiseren.
  • De vereniging heeft het trainingsschema waarin jij als deelnemer bent toegevoegd nog niet gepubliceerd.
  • Je bent niet toegevoegd aan het trainingsschema waaraan je verwacht te zijn toegevoegd.

Je kunt contact opnemen met jouw vereniging om ervoor te zorgen dat uw trainingen in je programma zichtbaar worden.

Mijn aanwezigheid bij trainingen

Voor alle trainingen waar je deelnemer bent kan je aangeven of je aanwezig bent. Jouw aanwezigheid is dan zichtbaar voor de trainers. Je kunt je aanwezigheid wijzigen totdat de trainer besluit om het wijzigen van de aanwezigheid voor deelnemers te sluiten. Op dat moment kan alleen de trainer de aanwezigheid van alle deelnemers nog registreren.

Mijn aanwezigheid bij trainingen - de trainer

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden om je eigen aanwezigheid te registreren, kan de trainer de aanwezigheid van alle deelnemers aan zijn trainingen registreren. De trainer heeft bovendien de mogelijkheid om het voor deelnemers onmogelijk te maken om de aanwezigheid bij trainingen nog te wijzigen.

Indien een persoon zowel speler als trainer is wordt deze in verband met tellingen maar één keer (als trainer) getoond.

Communicatie rondom trainingen

Je kunt als deelnemer de trainer contacten (per e-mail of sms). Selecteer hiervoor de trainer. Onderin de balk zie je de opties voor e-mail en sms verschijnen.

Mijn trainingsstatistieken

Jouw aanwezigheid bij trainingen kan worden bijgehouden in de overige statistieken van jouw team. Als jouw aanwezigheid bij trainingen niet wordt weergegeven in de statistieken, dan heeft de vereniging in het trainingsschema waar je aan deelneemt niet aan jouw bondsteam gekoppeld. Je kunt dan het best even contact opnemen met de vereniging om ervoor te zorgen dat jouw aanwezigheidsstatistieken met betrekking tot trainingen zichtbaar worden.