Trainingen

Uw trainingen zichtbaar in Sportlinked of in de Voetbal.nl app?

Als uw vereniging gebruik maakt van de mogelijkheden in Sportlink Club om trainingen te organiseren, dan staan uw trainingen in uw agenda. Voor meer informatie over het organiseren van trainingen door uw verenigingen leest u:

Mijn trainingen

Al uw trainingen zijn zichtbaar in uw programma. Als uw trainingen niet zichtbaar zijn, dan zal dat veelal om één van de drie volgende redenen gaan:

• Uw vereniging maakt geen gebruik van de mogelijkheden om trainingen in Sportlink Club te organiseren.
  • Uw vereniging heeft het trainingsschema waarin u als deelnemer bent toegevoegd nog niet gepubliceerd.
  • U bent niet toegevoegd aan het trainingsschema waaraan u verwacht te zijn toegevoegd.

U kunt contact opnemen met uw vereniging om ervoor te zorgen dat uw trainingen in uw programma zichtbaar worden.

Mijn aanwezigheid bij trainingen

Voor alle trainingen waar u deelnemer bent kunt u aangeven of u aanwezig bent. Uw aanwezigheid is zichtbaar voor de trainers. U kunt uw aanwezigheid wijzigen totdat de trainer besluit om het wijzigen van de aanwezigheid voor deelnemers te sluiten. Op dat moment kan alleen de trainer de aanwezigheid van alle deelnemers nog registreren.

Mijn aanwezigheid bij trainingen - de trainer

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden om je eigen aanwezigheid te registreren, kan de trainer de aanwezigheid van alle deelnemers aan zijn trainingen registreren. De trainer heeft bovendien de mogelijkheid om het voor deelnemers onmogelijk te maken om de aanwezigheid bij trainingen nog te wijzigen.

Indien een persoon zowel speler als trainer is wordt deze in verband met tellingen maar één keer (als trainer) getoond.

Communicatie rondom trainingen

U kunt als deelnemer de trainer contacten (per e-mail of sms). Selecteer hiervoor de trainer. Onderin de balk ziet u de opties voor e-mail en sms verschijnen.

Mijn trainingsstatistieken

Uw aanwezigheid bij trainingen kan worden bijgehouden in de overige statistieken van uw team. Als uw aanwezigheid bij trainingen niet wordt weergegeven in de statistieken, dan heeft uw vereniging in het trainingsschema waar u aan deelneemt niet aan uw bondsteam gekoppeld. U kunt contact opnemen met uw vereniging om ervoor te zorgen dat uw aanwezigheidsstatistieken met betrekking tot trainingen zichtbaar worden.