Bent u de nieuwe penningmeester of boekhouder binnen uw vereniging en neemt u de taken over van de oude penningmeester? Controleer dan eerst of alle instellingen in de contributie en boekhouding correct staan ingesteld. Met behulp van de financiële monitor kunt u eenvoudig de belangrijkste controles uitvoeren.

Neem onderstaande stappen om de instellingen te controleren:

1. Kies Menu item Systeem

2. En vervolgens Financiële monitor

Het volgende scherm wordt getoond.

3. klik op

Er wordt nu gecontroleerd of bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd in Sportlink Club.

4. Klik op om naar het betreffende scherm te gaan om ontbrekende gegevens in te stellen

Het volgende scherm wordt getoond.

U kunt nu direct het ontbrekende Bankrekeningnummer invoeren, zodat de gegevens compleet zijn.