Nadat je geregistreerd bent met het e-mailadres dat bij jouw profiel bij je vereniging of bij de KNVB bekend is, wordt je automatisch aan jezelf gekoppeld en krijg je jouw persoonlijke programma en uitslagen beschikbaar in de app.

Om te kunnen koppelen moet het e-mailadres waarmee je je registreert overeenkomen met het e-mailadres dat in jouw profiel bij je vereniging staat (veld E-mail op tabblad Persoon).

Let op:

- Registeren met het eventueel tweede vastgelegde e-mailadres is niet mogelijk.

- Als je niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of als er nog geen e-mailadres geregistreerd staat, moet je contact opnemen met je vereniging of de KNVB.

- Indien het e-mailadres bij meerdere personen geregistreerd staat kan je kiezen aan welke persoon (relatiecode) je het account wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.