Sportlink Club opent foutief

Het kan voorkomen dat Sportlink Club niet geopend wordt met Java. Maar met Acrobat Reader of Internet Explorerer. Op die manier is Sportlink niet op te starten.

De oorzaak hiervan ligt bij een instelling van de computer. De computer probeert Sportlink Club te openen met Acrobat Reader in plaats van met ‘Java™ Web Start Launcher’.

Belangrijk: Als er nog geen ‘Java™ Web Start Launcher’ op je computer is geïnstalleerd, download dan eerst Java. Hier leggen wij uit hoe Java gedownload kan worden.

Om Sportlink Club met het juiste programma (Java™ Web Start Launcher) te openen, neem je de volgende stappen:

1. Klik op het Windows teken onderin op je taakbalk

2. En ga naar Instellingen (het tandwieltje)

Onderstaand scherm wordt getoond.

3. Klik op Apps

4. Klik op Standaards apps

5. Standaard-apps per bestandstype kiezen

6. Scroll naar .jnlp

7. Klik op Internet Explorer en kies Java (TM) Web Start Launcher.

Nu staan de instellingen goed en kan je via www.sportlink.nl Sportlink Club weer opstarten.

Indien je niet kunt kiezen voor Java (TM) Web Start Launcher volg dan de stappen op onderstaande pagina: