We laten u stap voor stap zien hoe je een teammanager aan een bondsteam toevoegt:

1. Ga naar Wedstrijdzaken

2. Kies voor Teams

Het volgende scherm wordt geopend:

3. Dubbelklik op het betreffende team waaraan de manager toegevoegd moet worden

4. Klik vervolgens op het tabblad Bondsdeelnemers

Het volgende scherm wordt geopend:

5. Klik rechts onderin op het groene plus-teken

Het volgende scherm wordt geopend:

6. Kies bij Rol voor Overige staf

7. Kies bij Functie voor Teammanager

8. Vul vervolgens de Relatiecode of Naam in van de persoon die je wilt toevoegen en klik op het vergrootglas

9. Selecteer onder Gevonden personen de persoon die je wilt toevoegen

10. Kies uiteindelijk voor Opslaan en sluiten

Gefeliciteerd, de teammanager is nu toegevoegd aan het door jou geselecteerde team!

Teammanager in de KNVB Wedstrijdzaken app

Zodra een persoon als Teammanager aan het bondsteam is toegevoegd, dan ziet deze Teammanager dit terug in de KNVB Wedstrijdzaken app. Wat kun je als Teammanager daadwerkelijk in de KNVB Wedstrijdzaken app? We leggen het hier uit.