De Media manager bevat alle foto's en documenten die je hebt toegevoegd. Om deze vervolgens op te nemen in de content van je website, kan dit op een aantal manieren:

Op deze pagina wordt ervan uitgegaan dat het bestand reeds in de Media manager aanwezig is.

Foto plaatsen met de fotowidget

Het eenvoudigst is een foto widget plaatsen op de betreffende webpagina. Dit doe je zo:

1. Maak een rij aan op de betreffende pagina

2. Download de fotowidget uit de widgetbibliotheek

3. Klik op de optie Image of Afbeelding

4. Klik op Change of Wijzigen

5. Zoek de foto op in de Media manager

6. Pas eventueel de eigenschappen van de foto aan met de overige opties

7. Sla de widget op

Foto koppelen in een widget

Om een foto op deze manier te koppelen volg je de volgende stappen:

1. Open de betreffende widget

In dit voorbeeld wordt gebruik gemaakt van een tekst-widget.

2. Klik op de optie Image of Afbeelding

3. Klik op Change of Wijzigen

4. Kies het bestand uit de Media manager

5. Voeg eventuele overige opties toe

6. Sla de widget op

Document of foto koppelen via een externe verwijzing (url)

Om een document of een foto aan een widget te koppelen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de Media manager en zoek het document op

2. Klik op de knop Url

Er verschijnt een popup venster.

3. Kopieer de verwijzing die verschijnt in het popup venster

4. Ga naar de pagina waar de widget staat waar deze verwijzing in moet komen

5. Open de betreffende widget

In dit voorbeeld wordt gebruik gemaakt van een tekst-widget.

6. Klik op de optie Button of Knop

7. Kies het uiterlijk van de knop via de aanwezig opties

8. Plak bij External link of Externe verwijzing de gekopieerde url

9. Sla de widget op

Foto in een tekstwidget embedden via een externe verwijzing (url)

In dit voorbeeld wordt gebruik gemaakt van een tekst-widget.

Om een foto te embedden volg je de volgende stappen:

1. Ga naar de Media manager en zoek het document op

2. Klik op de knop Url

Er verschijnt een popup venster.

3. Kopieer de verwijzing die verschijnt in het popup venster

4. Ga naar de pagina waar de widget staat waar deze verwijzing in moet komen

5. Open de betreffende widget

6. Klik met de muis op de positie waar de afbeelding moet komen

7. Klik op het pictogram Afbeelding

Er verschijnt nu een popup venster

8. Plak de gekopieerde url in het bovenste veld van het popup venster

9. Vul eventueel de overige velden indien van toepassing

10. Sla de widget op