Bestellen

Club.TV kan worden besteld in Sportlink Club. Bovenin de menubalk bevindt zich de 'Shop'. In de shop bestel je een mediaspeler die aangesloten kan worden op een TV-scherm. Met deze mediaspeler kan je eenvoudig je gepersonaliseerde informatie uitzenden. Met behulp van een HDMI-splitter kun je met één mediaspeler dezelfde afspeellijst op meerdere TV-schermen uitzenden. De verwachtte leveringstijd van de mediaspeler is tussen de 10 en 15 dagen.

Wanneer je op meerdere TV-schermen verschillende afspeellijsten wilt uitzenden kun je een extra mediaspeler aanschaffen. Ook is het mogelijk een speciale TV met ingebouwde mediaspeler aan te schaffen. Neem voor meer informatie over deze opties contact op met onze servicedesk (088-7700500).

Installeren

Op deze pagina wordt ervan uitgegaan dat alle benodigde zaken om met Club.TV te werken aanwezig zijn: Wat heb ik nodig om met Club.TV te werken?

Bij ontvangst van de mediaspeler hoeft er niets meer ingesteld te worden. Je moet de mediaspeler installeren en kunt dan direct informatie afspelen op je TV-scherm!

Het installeren van Club.TV in de kantine van de vereniging is heel eenvoudig:

• Sluit de mediaspeler aan op het TV-scherm en je bent klaar, de informatie over de vereniging wordt automatisch op het scherm getoond
  • Pas met CMS gemakkelijk de informatie die op het TV-scherm getoond wordt aan. (Je ontvangt na bestelling de gegevens om in te loggen op beheer.sportlink.tv)

Bij ontvangst van de mediaspeler staat er een afspeellijst klaar om direct te gebruiken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de afspeellijst geheel naar eigen voorkeur aan te passen.Lees hier meer informatie over het beheren van de content: Beheren van Club.TV