Het CMS van Club.TV

De instellingen voor Club.TV kun je wijzigen in het Content Management Systeem, dat bereikbaar is via https://app.cms-ds.com/. Het wachtwoord voor het CMS ontvang je per email na de bestelling van Club.TV in Sportlink Club.

Voor nieuwe maar ook voor bestaande gebruikers van het CMS van Club.TV hebben wij de volgende tips:

Tip 1:

Helemaal bovenin iedere pagina (zwarte balk) zit een knop "Introductie tour", klik daarop bij het eerste gebruik. Daarmee word je stap voor stap door het gehele systeem geleid.

Tip 2:

Klik in het menu aan de linker zijde van het scherm onderaan op "Support", dan kom je bij de uitgebreide handleiding van Club.TV.

Tip 3:

Op iedere pagina in het CMS staat rechtsboven een knop "Help mij?". Via deze knop krijg je stapsgewijs uitleg over de desbetreffende pagina.