Downloaden

De app Voetbal.nl kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje:

Registreren

Na het starten van de app verschijnt onderstaand scherm:

Als je voor het eerst Voetbal.nl gaat gebruiken, dan is de eerste keer registratie vereist en vul je je e-mailadres en wachtwoord in. Je e-mailadres wordt de naam van je account.

Let op:

Als je wilt dat de app jou herkent en jouw persoonlijke programma toont, dan moet je registreren met het e-mailadres dat bij je vereniging in jouw profiel is opgenomen (veld E-mail op tabblad Persoon). Weet je niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met je vereniging.

Activeren

Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd.

Let op:

Mocht het noodzakelijk zijn om de activatielink opnieuw toegestuurd te krijgen, dan kun je je nogmaals met hetzelfde e-mailadres registreren. Deze functionaliteit wordt ook in het gebruikersbeheer beschikbaar gesteld.

Inloggen

Na registratie en activatie kan je inloggen door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Na download en installatie van nieuwe updates / nieuwe versies van de app blijf je ingelogd. In de app heb je indien gewenst de keuze om uit te loggen. Hiervoor ga je naar de optie Instellingen.

Het is mogelijk om bij verschillende personen hetzelfde e-mailadres te registreren. Zodra je gaat inloggen met dit e-mailadres kan je zelf de persoon kiezen waarmee je wilt inloggen.

Let op:

Wanneer je probeert in te loggen met een account dat nog niet is geactiveerd, krijg je nogmaals de activatielink toegestuurd op je e-mailadres.

Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je door het opgeven van je e-mailadres je wachtwoord laten resetten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een activatielink. Deze link is twee dagen geldig (hierna zul je opnieuw in de app de 'wachtwoord vergeten' functie moeten gebruiken). Na klikken op de activatielink verschijnt onderstaande pagina:

Na het wijzigen van je wachtwoord verschijnt onderstaande pagina: