Wanneer de sponsorcommissie een sponsor gevonden heeft om extra aandacht te geven op bijvoorbeeld jullie website of op de tv in de kantine kun je deze toevoegen in de beheeromgeving van Club.Ads. Nadat je bent ingelogd kun je op de pagina Mijn sponsoruitingen in het dashboard het beheer van de advertenties van sponsors voor jouw club doen.

In het dashboard zie je in één oogopslag alle advertenties van jouw club en voeg je nieuwe advertenties toe. Uiteraard is het ook mogelijk om een sponsoruitingen te bewerken of stop te zetten.

Hoe voeg ik een nieuwe sponsor toe?

Het toevoegen van een nieuwe advertentie is zeer eenvoudig. Neem hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in op het dashboard (http://dashboard.sportsads.nl) met de gegevens die je ontvangen hebt

2. Ga naar Mijn sponsoruitingen

3. Klik op Voeg toe

4. Selecteer of je een hoofdsponsor of een overige sponsor wil toevoegen

5. Selecteer het product waar je de sponsor wilt tonen

6. En klik op Voeg toe

Vul tot slot de aanvullende informatie in

6. En kies of je de advertentie direct wilt publiceren of eerst als concept wilt opslaan

Info: Wil je één sponsoruiting op de schermen in de kantine, op je website én via de app tonen? Voeg dan meerdere keren dezelfde advertentie toe en selecteer per keer het product waar de advertentie getoond moet worden.