Voetbalverenigingen met een mediapakket kunnen gebruik maken van Club.Ads. In het dashboard van Club.Ads beheer je de sponsor uitingen en kan je het logo van de hoofdsponsor of overige sponsoren toevoegen. Zodra je een logo hebt toegevoegd in club.Ads kan je deze toevoegen als fragment in de afspeellijst op Club.TV. Hieronder lees je meer uitleg. 


Voor handbal, korfbal, basketbal, waterpolo én honk- en softbal werkt het iets anders. Er wordt geen gebruik gemaakt van Club.Ads. Clubs kunnen het logo (of meerdere logo's) van clubsponsors direct in Club.TV als losse afbeelding uploaden en toevoegen aan de afspeellijst. Hier kan de widget 'Fullscreen Image' in Club.TV voor worden gebruikt. Zodra je in de widget 'Fullscreen Image' het logo van de sponsor plaatst en deze direct toevoegt aan je afspeellijst, wordt de sponsor op Club.TV getoond.


Voor voetbalverenigingen: hieronder de uitleg voor het tonen van sponsors op Club.TV. Neem hiervoor de volgende stappen in het dashboard van Club.TV

Sponsor toevoegen

Hoofdsponsor

1. Ga naar het dashboard van Club.TV (https://app.cms-ds.com

2. Kies Nieuw fragment 

3. Vervolgens kies je onder categorie Sportlink Club.TV

4. Kies Sportlink Hoofd Sponsor of Sportlink Overige Sponsoren 

5. Klik op Nieuw fragment

6. Volg de stappen door de gegevens in te vullen

7. Voeg het fragment toe aan de afspeellijst (Programmering -> Beheer afspeellijsten)

Overige sponsor

Om een overige sponsor toe te voegen gebruik je de widget Overige sponsoren. De afbeeldingen die je in Club.Ads (sports.ads) bij de overige sponsoren hebt toegevoegd worden in deze widget getoond. Kijk op Club.Ads om alle informatie te lezen over club.ads.