Nee, het is niet mogelijk om meerdere personen aan 1 account te koppelen. U kunt wel wisselen tussen accounts door uit te loggen en in te loggen met een ander account (via de instellingen in het menu).

Tevens is het mogelijk personen als favorieten toe te voegen. Let op! Personen waarbij het privacy niveau op Privé staat kunnen niet gevonden worden bij favorieten.