Om als speler of staflid van een team met de KNVB wedstrijdzaken app aan de slag te kunnen is het belangrijk dat in Sportlink Club jouw e-mailadres geregistreerd staat. Met dit e-mailadres registreer je jezelf vervolgens in de app. Staat jouw e-mailadres nog niet in Sportlink Club? Neem dan contact op met de beheerder van jouw vereniging.

Let op:

Jeugdspelers in de leeftijdscategorie tot en met "Onder 19" hebben niet meer de mogelijkheid en niet meer de verantwoordelijkheid voor het inzien en invullen van de spelersopgaaf op het mDWF.

Bij elke wedstrijd van Onder 19 en jonger is het verplicht om:

• Ten minste één staflid, dat minimaal de leeftijdscategorie Senior heeft en lid is van de KNVB, op het mDWF te plaatsen
  • De spelersopgaaf te laten doen door een staflid - bijvoorbeeld de (assistent-)trainer, teammanager etc., dat minimaal de leeftijdscategorie Senior heeft, lid is van de KNVB en op het mDWF is geplaatst.

Speler/ Staflid

Als speler of staflid van een team heb je de volgende mogelijkheden:

• Het programma van je eigen team inzien
  • De uitslagen van je eigen team bekijken
  • Alle teamleden kunnen het wedstrijdformulier invullen en accorderen.
    • Het akkoord wordt altijd namens de aanvoerder van het team geregistreerd.
    • De aanvoerder kan ook bezwaar maken en of een correctie doorgeven bij de wedstrijd.
  • Je eigen gegevens bewerken
  • Je eigen privacy niveau instellen
  • De wedstrijddetails en het PDF van de wedstrijd opvragen
  • Je kunt van wijzigingen in je programma en in het wedstrijdformulier bericht ontvangen via notificaties

Wat kan ik als speler/ staflid op de wedstrijddag?

• Spelers/stafleden toevoegen aan het team bij een specifieke wedstrijd
  • Rugnummers en functies aanpassen
  • Een official toevoegen bij de wedstrijd

Heb je vragen over de KNVB Wedstrijdzaken app? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen over KNVB Wedstrijdzaken