Om als speler of staflid van een team met de KNVB wedstrijdzaken app aan de slag te kunnen is het belangrijk dat in Sportlink Club jouw e-mailadres geregistreerd staat. Met dit e-mailadres registreer je jezelf vervolgens in de app. Staat jouw e-mailadres nog niet in Sportlink Club? Neem dan contact op met de beheerder van jouw vereniging.

Speler/ Staflid

Als speler of staflid van een team heb je de volgende mogelijkheden:

• Het programma van je eigen team inzien
  • De uitslagen van je eigen team bekijken
  • Alle teamleden kunnen het wedstrijdformulier invullen en accorderen.
    • Het akkoord wordt altijd namens de aanvoerder van het team geregistreerd.
    • De aanvoerder kan ook bezwaar maken en of een correctie doorgeven bij de wedstrijd.
  • Je eigen gegevens bewerken
  • Je eigen privacy niveau instellen
  • De wedstrijddetails en het PDF van de wedstrijd opvragen
  • Je kunt van wijzigingen in je programma en in het wedstrijdformulier bericht ontvangen via notificaties

Wat kan ik als speler/ staflid op de wedstrijddag?

• Spelers/stafleden toevoegen aan het team bij een specifieke wedstrijd
  • Rugnummers en functies aanpassen
  • Een official toevoegen bij de wedstrijd

Heb je vragen over de KNVB Wedstrijdzaken app? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen over KNVB Wedstrijdzaken