Ben je official? Dan kan jij het volgende met de KNVB Wedstrijdzaken app:

• In het programma kun je zien bij welke wedstrijden je bent aangesteld
  • Je kunt van wijzigingen in je programma en in het wedstrijdformulier bericht ontvangen via notificaties
  • Je kunt een wedstrijd afgelasten (vanaf hete moment dat het DWF beschikbaar is)

NB: Indien nodig kan op de wedstrijddag de official vervangen worden door het thuisteam en/ of de wedstrijdsecretaris mDWF.

Wat kan ik als official op de wedstrijddag?

• Je kunt de spelersopgaaf voor zowel thuis- als uitteam verzorgen
  • Je kunt het wedstrijdverloop invullen en vastleggen
  • Bezwaar/ correctie doorgeven bij een wedstrijd
  • Je kunt een wedstrijd afgelasten of staken

Heb je vragen over de KNVB Wedstrijdzaken app? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen over KNVB Wedstrijdzaken.