Teams toevoegen als favoriet

Binnen de app kan je verenigingen, teams en personen (indien niet op privé) toegevoegd worden via Lijst in je menu. Hier kan je zoeken op verengingsnaam, teamnaam en/ of plaatsnaam.

Op de website kan je via het menu (door te klikken op +), een team toevoegen als favoriet. Op de pagina Teams (onder home) kan je toegevoegd teams weer verwijderen.

Spelers bij wedstrijd kloppen niet (ontbreken of te veel)

Alle spelers die op het spelersopgaaf van het wedstrijdformulier staan worden op Voetbal.nl bij de wedstrijden getoond. Deze kan een aanvoerder en/ of coach zelf toevoegen en verwijderen in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Waar vind ik op de website van Voetbal.nl de eventuele afgelastingen?

Op zowel de Voetbal.nl als in de app vind je bij je eigen wedstrijd altijd de actuele informatie, dus ook of deze is afgelast.

Informatie over eventuele (algehele) afgelastingen

Informatie over eventuele afgelastingen dan wel algehele afgelastingen kun je terugvinden onder nieuws op KNVB.nl.

Team zoeken op de website van voetbal.nl

Zie Teams toevoegen als favoriet én er kan via de zoekfunctie rechts bovenin op de website gezocht worden naar verenigingen en teams.

Wat is voetbal.nl?

Voetbal.nl is de site voor alle amateurvoetballers en toeschouwers van Nederland. Wil je weten tegen wie je moet spelen? Of ben je benieuwd naar de stand? Op Voetbal.nl vind je alle officiële KNVB programma's, standen en uitslagen. Maar er is veel meer. Voetbal.nl kent verschillende handige functies, zoals het eenvoudig samenstellen van een rijschema of het kiezen van een man of the match. Daarnaast upload je gemakkelijk foto’s en video’s bij de wedstrijden in de Voetbal.nl app.

Compatibiliteit app (windows phone/ oude versies etc)

Er is geen Voetbal.nl Windows Phone app. Deze zal er tot nader order ook niet komen. We streven naar de ondersteuning voor zo veel mogelijk toestellen en software-versies, bij eventuele problemen adviseren we de versie van de telefoon te updaten indien mogelijk.