1. Ik kan mijn team niet vinden.

Dat kan een paar oorzaken hebben. En vooral tijdens de zomerperiode kunnen de oorzaken verschillend zijn. Je club is nog bezig met het indelen van de teams, de KNVB is nog bezig met het indelen van de competitie. Dus als er info ontbreekt. Nog geen paniek.

2. Ik zie geen wedstrijden in mijn overzicht.

Dat kan een paar oorzaken hebben. En vooral tijdens de zomerperiode kan de oorzaak verschillend zijn. Je club is nog bezig met het indelen van de teams, de KNVB is nog bezig met het indelen van de competitie. Je wedstrijd is nog niet definitief gepland en gepubliceerd. Dus als er info ontbreekt. Nog geen paniek.

3. Ik zie niet alle wedstrijden in mijn overzicht.

Dat kan een paar oorzaken hebben. En vooral tijdens de zomerperiode kan de oorzaak verschillend zijn. Je club is nog bezig met het indelen van de teams, de KNVB is nog bezig met het indelen van de competitie. Je wedstrijd is nog niet definitief gepland en gepubliceerd. Dus als er info ontbreekt. Nog geen paniek.

4. Zie ik ook vriendschappelijke wedstrijden en trainingen?

Je ziet je trainingen als je club gebruik maakt van de module Club.Trainingen van Sportlink. Als ze dat doen, is het mogelijk met Club.Mobiel dit allemaal in je app te zetten. Vriendschappelijke wedstrijden zijn ook zichtbaar in het programma in de app.

5. Onder het kopje vrijwilligerswerk staat niets. Hoef ik geen vrijwilligerswerk te doen?

Je ziet alleen vrijwilligerstaken als je club de planning maak met de module Club.Vrijwilligers van Sportlink. Als ze dat doen, is het mogelijk met Club.Mobiel dit allemaal in je app te zetten. En dan kan je ook ruilen, mocht je een keer niet kunnen.

6. Staan alle wedstrijden van alle clubs waar ik lid ben in het programma overzicht?

Ja! Als je mailadres overeenkomt heb je 1 totaaloverzicht. Wel zo makkelijk.

7. Ik zie bij bekenden van andere clubs ook dingen als het clubnieuws. Waarom bij mij niet?

Dat komt omdat die bekenden bij een club spelen die met Club.Mobiel van Sportlink werken. Daarmee zie je clubnieuws maar kan de club ook pushberichten sturen.

8. Het complete poule programma is niet zichtbaar, je ziet bij programma alleen eigen wedstrijden

Dat klopt, dit is al bekend en gaat spoedig toegevoegd worden. Bij de uitslagen komt het complete programma wel naar voren. Op de website van voetbal.nl is ook het complete speelprogramma van een poule zichtbaar

9. Ik zit in een O9 / O8 / O7 team en zie geen stand en uitslagen, hoe kan dat?

Zoals eerder gecommuniceerd door de KNVB, zijn de uitslagen en standen van wedstrijden Onder 9 jaar en jonger niet meer zichtbaar op Voetbal.nl en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Juist om het plezier en niet zo zeer de eindstand van de wedstrijd te benadrukken, is hier bij de jongste jeugdteams voor gekozen. Het wedstrijdprogramma van deze teams vind je natuurlijk wel terug in beide apps.