1. Ik kan mijn team niet vinden. Hoe kan dat?

Dat kan een paar oorzaken hebben. En vooral tijdens de zomerperiode kan de oorzaak verschillend zijn. Clubs zijn nog bezig met het indelen van de teams, de KNVB is nog bezig met het indelen van de competitie. Dus als er info ontbreekt. Nog geen paniek.

2. Ik kan een persoon niet vinden. Hoe kan dat?

Dat kan een aantal oorzaken hebben. Iedereen kan zelf bepalen in hoeverre ze te vinden zijn in de app. En welke informatie ze getoond willen zien. Als je iemand niet kan vinden is de kans groot dat dat zijn instellingen dat niet toestaan.

3. Ik krijg geen resultaat als ik via favorieten zoek op een persoon. Hoe kan dit?

Via favorieten heb je gezocht op personen in de app, maar heb je het gewenste resultaat niet gevonden. Dit kan veroorzaakt worden doordat de persoon waarop je hebt gezocht zijn/haar zichtbaarheid heeft ingesteld op afgeschermd Voor meer informatie over privacy niveau's klik hier

4. Ik kan geen favorieten meer toevoegen in mijn lijst. Hoe kan dat?

Het maximum aantal wat je als favoriet kan volgen is 25.  Wanneer je een vereniging gaat volgen, dan kan je snel en eenvoudig alle teams volgen.

5. Hoe verwijder ik personen, teams en of verenigingen uit mijn favorietenlijst?

Dit kun je doen door naar het betreffende team te gaan en nogmaals op het sterretje te klikken. Je krijgt daarna de melding dat de favoriet verwijderd is.