In de KNVB Wedstrijdzaken app is het Mobiel Uitslagenformulier beschikbaar. Hieronder leggen we op hoofdlijnen de mogelijkheden van het formulier uit. Het mobiel uitslagenformulier is een vereenvoudigde variant van het mobiel wedstrijdformulier. Via het mobiel uitslagenformulier wordt uitsluitend de uitslag en eventuele bijzonderheden vastgelegd.

Via dit formulier worden de uitslagen en eventuele bijzonderheden zoals een gestaakte wedstrijd vastgelegd.

Wanneer zie ik de wedstrijd in mijn programma?

• Voor de wedstrijdsecretaris van het thuisteam en van de wedstrijd is de wedstrijd zichtbaar in zijn programma zodra de bond de wedstrijd gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor spelers en stafleden is de wedstrijd zichtbaar in hun programma zodra de bond de wedstrijd gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor de official is de wedstrijd zichtbaar in zijn programma, zodra de bond de wedstrijd gepland en gepubliceerd heeft.

Wie kan een uitslag invoeren?

Een uitslag kan worden ingevoerd en vastgelegd door de volgende personen:

• Het thuisteam
  • Het uitteam
  • De wedstrijdsecretaris (mDWF) van thuisteam

Wanneer kan ik de uitslag invoeren?

De uitslag kan op of na de wedstrijddag worden ingevoerd. Tevens is het voor de wedstrijdsecretaris mDWF van de thuisvereniging mogelijk om een dag voor de wedstrijd een afgelasting door te geven. Het is uitsluitend mogelijk om een wedstrijd vast te leggen met de reden afgelast door vereniging.