Ik zie geen uitwedstrijden en ik ben wedstrijdsecretaris mdwf.

Dit klopt inderdaad. Als wedstrijdsecretaris Mdwf zje je alleen de thuiswedstrijden van jouw vereniging.

Ik ben teammanager van alle teams en ik krijg ze niet allemaal te zien

Je krijgt als teammanager maximaal 8 teams in beeld.

Ik zie geen programma in mijn app

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom er geen activiteiten te zien zijn bij programma. De oorzaken kunnen zijn:
1. Je bent niet als speler ingedeeld in een bondsteam door de vereniging in Sportlink Club. Neem contact op met de vereniging om je in een bondsteam in te delen.

2. De wedstrijd(en) is/zijn nog niet gepubliceerd door de bond. Hier is geen oplossing voor, dit is afhankelijk van wanneer de bond het programma publiceert.

3. Je bent official en hebt geen aanstelling waardoor het programma niet te zien is. Dit is ook weergegeven in het Official Portaal.

Ik ben official bij een wedstrijd, maar zie de wedstrijd niet in mijn programma. Wat nu?

Je ziet deze wedstrijd nog niet in je programma, omdat je nog niet als scheidsrechter bent toegevoegd op het digitale wedstrijdformulier.

Dit kan uiteraard snel voor je geregeld worden op de wedstrijddag door:

• één van de spelers of de aanvoerder van het thuisteam
  • de persoon met de functie Wedstrijdzaken mDWF

Meer informatie over de mogelijkheden binnen de KNVB Wedstrijdzaken app lees je op pagina Wat kan ik vanuit mijn functie met de app?

Moet ik mijn verenigingsscheidsrechters extra rechten geven, zodat hij de wedstrijd in de app ziet?

Nee, het is niet nodig om extra rechten aan deze leden toe te kennen. Als je deze persoon in Sportlink Club of op de wedstrijddag via de app toevoegt als scheidsrechter bij de wedstrijd, is de wedstrijd direct zichtbaar in zijn/ haar programma.

Hoe ken ik een verenigingsofficial toe aan een wedstrijd?

• Tot 1 dag voor de wedstrijd kan een verenigingsofficial aan een wedstrijd worden toegevoegd in Sportlink Club via Wedstrijdprogramma
    • Scheidsrechters kunnen in bulk aangesteld worden via de verenigingsscheidsrechter functionaliteit.
  • Vanaf 1 dag voor de wedstrijd kan dit alleen via mDWF.

Er is een algehele storing en het is niet mogelijk om het mDWF in te vullen. Wat moet je doen?

De wedstrijd moet gewoon doorgaan. Als het een wedstrijd in de A-categorie is, moeten de spelersopgaven, kaarten en uitslag genoteerd te worden. Als het een wedstrijd in de B-categorie is, moeten de kaarten en de uitslag genoteerd te worden. Deze informatie kun je opsturen naar de KNVB afdeling competitie, die de informatie zal verwerken. Als de storing snel verholpen is, kun je het wedstrijdformulier alsnog digitaal invullen.

Er is een afgelasting, hoe kan ik die doorgeven?

Een afgelasting kan worden doorgegeven door de wedstrijdsecretaris mDWF of door de scheidsrechter bij de wedstrijd. De wedstrijdsecretaris mDWF kan een afgelasting doorgeven vanaf een de dag voor de wedstrijd. De scheidsrechter kan een afgelasting vanaf de wedstrijddag doorgeven. Het doorgeven van een afgelasting vindt plaats in het mDWF. Nadat je het wedstrijdformulier hebt geopend kun je met de drie puntjes rechtsboven in het scherm versneld een afgelasting doorgeven met de bijbehorende reden. Als een afgelasting is doorgegeven, dan verdwijnt de wedstrijd uit je programma. Als je de pushnotificaties hebt aangezet en je behoort in een bepaalde rol (teamlid, official of wedstrijdsecretaris) bij deze wedstrijd, dan wordt je op de hoogte gebracht van de ingevoerde afgelasting. Een afgelasting is op dit moment nog niet zichtbaar in jouw uitslagen. (in de voetbal.nl app en de KNVB wedstrijdzaken app) Op het moment dat de afgelaste wedstrijd opnieuw wordt ingepland en je behoort nog steeds in een bepaalde rol bij deze wedstrijd, dan komt deze weer terug in je programma.