Facturen naar organisatie's


Om de reclameborden en de advertentie's in het clubblad te factureren, moeten wij een factuur naar alle organisatie's sturen. Dit moeten wij dus nog via excel doen, kan hier een digitaal facturatie systeem voor komen? net als voor leden met de contributie.

 


Goed idee Nick! Dit verzoek is vaker bij ons binnengekomen en ook wij zien hier vanuit Sportlink de kracht van in. De insteek wordt om een dergelijke 'sponsormodule' te maken in Sportlink Club. Wanneer en hoe we dit gaan aanbieden is nog niet duidelijk, op korte termijn zal het nog niet in Sportlink Club mogelijk zijn. Maar zodra we ermee aan de slag gaan, hoor je uiteraard meer van ons.    

Wij hebben daar ruim een jaar geleden naar gekeken om facturen aan organisatie te koppelen in Sportlink.

Helaas is het rechtendeel voor organisatie deel zeer slecht geregeld. (Ook voor andere onderdelen is het slecht in te regelen wat je wel en niet zichtbaar en wijzigbaar wilt laten zijn).


Iemand die de meest basale toegang had kon al zien welke sponsorbedragen waren toegekend.

Gemeld bij Sportlink maar die ging voorlopig niets doen aan onderdeel organisatie.


Heeft ons helaas laten besluiten dan binnen Sportlink geen gebruik meer te maken van het Organisatie onderdeel

Is hier al iets meer over bekend?

Het vastleggen van sponsorcontracten, aflopende contractdata, het koppelen van documenten, contactpersonen zit op zich goed in elkaar. Echter wanneer we niet kunnen factureren vanuit het gedeelte organisaties dan zijn we volgens mij gedwongen om sponsoren vast te leggen als 'lid' zodat we via de contributie kunnen factureren. Dit is verre van ideaal....


Ik hoor het graag.

Op dit moment is hierover nog niets nieuws bekend....maar zodra er nieuws is houden wij jullie uiteraard op de hoogte. 

Is hier een oplossing voor? Dat hoort toch wel bij deze tijd..


1 persoon vindt dit leuk
Aanmelden of registreren om een reactie te posten