Problemen met Sportlink Club

Het is mogelijk dat Sportlink Club op jouw computer niet opstart, of dat je bijvoorbeeld niet meer kunt inloggen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. We zetten er een aantal op een rij. Herken je één van onderstaande situaties? Klik erop en je komt direct op de pagina met de mogelijke oplossing. Zodra je met de geboden oplossing aan de slag bent gegaan kun je weer verder met je werk in Sportlink Club.