Het zoekscherm diploma's en passen

In het zoekscherm  Diploma's en Passen  kunt u opzoeken welke diploma's, passen (zoals spelerspassen of spelerskaarten)  en licenties bepaalde personen binnen uw vereniging hebben.

In uw zoekopdracht kunt u specifiek onderscheid maken tussen personen met  Bondsdiploma's, Verenigingsdiploma's  of  Passen  . Hier volgt een voorbeeld van een zoekopdracht naar personen met diploma's en passen.

Voorbeeld

U wilt graag weten bij welke verenigingsleden hun sportpas verloopt voor 31-12-2013.

Om de juiste zoekresultaten te krijgen doet u het volgende:

1. Selecteer  Sportpas  bij  Pastype  in het veld  Passen

2. Selecteer  Verlopen  bij  Passtatus  in het veld  Passen

3. Vul in het veld  Overige zoekcriteria  bij  Einddatum t/m  in 31-12-2013

4. Klik op

Zoekresultaten verwerken

Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de personen uit het zoekresultaat.

De mogelijkheden lichten we hieronder toe.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina  E-mails versturen vanuit Sportlink Club  hoe u gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.
Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.
Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.