Na het downloaden en installeren van Java voor Windows of Java voor Mac op je computer is de volgende stap het opstarten van Sportlink Club via de website.

Let op:

Sportlink Club is niet te gebruiken op een Ipad omdat Apple niet toestaat dat Java op dit apparaat wordt geïnstalleerd.

Het gebruik op Linux-machines wordt niet ondersteund. Het is wel mogelijk dat Sportlink Club op bepaalde distributies werkt maar wij kunnen bij problemen hiermee helaas geen service meer verlenen.

Neem de volgende stappen om Sportlink Club op te starten:

1. Start Sportlink Club op via www.sportlink.nl

2. Klik rechts bovenin op

Het volgende scherm verschijnt:

3. Klik op het logo van je sport

Het volgende scherm verschijnt:

4. Klik op Start Sportlink Basketbal

Het kan voorkomen dat onderstaande melding wordt getoond:

Als dat gebeurt, neem dan de volgende stappen:

5. Plaats een vinkje in het vakje bij Always trust content from this publisher

6. Klik op Run om Sportlink Club op te starten

Sportlink Club is nu opgestart en het inlogscherm wordt getoond.