Als u een taak opent vanuit het programma of vanuit instellingen , vrijwilligerstaken , mijn taken en naar het taakdetail scherm gaat ziet u onderstaand scherm. U kunt 1 of meer personen die zijn gekoppeld aan deze taak en/of de beheerder van de taak een sms of e-mail bericht sturen.

Als u een taak opent vanuit instellingen , vrijwilligerstaken , mijn taken en naar het taakdetail scherm gaat ziet u ook onderstaand scherm. Hier kunt u 1 of meer personen uit het vrijwilligersteam en/of de beheerder van de taak een sms of e-mail bericht sturen.

Let op: Het kan tot maximaal een dag duren voordat een wijziging van een mobielnummer is doorgevoerd bij alle gebruikers. Ons advies is om voor het versturen van een sms of e-mail bericht de ververs knop te gebruiken.

Om een bericht te versturen:

• Selecteer de personen die u een bericht wilt sturen door op de pasfoto te klikken. De foto verandert dan in een vinkje.
  • Kies vervolgens of u een e-mail  of sms bericht  wilt versturen
  • Vervolgens kunt u het e-mail bericht versturen via de daarvoor beschikbare Apps op uw telefoon. Bij Android kunt u bijvoorbeeld kiezen voor E-mail