Algemeen

In de KNVB Wedstrijdzaken app is het Mobiel Uitslagenformulier beschikbaar. Hieronder leggen we de mogelijkheden van het formulier uit. Het mobiel uitslagenformulier is een vereenvoudigde variant van het mobiel wedstrijdformulier. Via het Mobiel uitslagenformulier wordt uitsluitend de uitslag en eventuele bijzonderheden vastgelegd.

Het Mobiel Uitslagenformulier wordt gebruikt voor de pupillen onder de 7 en de Senioren 35/45+ /7 tegen 7 competitie.

Via dit formulier worden de uitslagen en eventuele bijzonderheden zoals een gestaakte wedstrijd vastgelegd.

Mobiel Uitslagenformulier voor pupillen onder de 7 en jonger

Wanneer zie ik de wedstrijd in mijn programma?

• Voor de wedstrijdsecretaris van het thuisteam zijn de wedstrijden van de komende 28 dagen zichtbaar in zijn programma zodra de bond de wedstrijden gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor spelers en stafleden is de wedstrijd zichtbaar in hun programma zodra de bond de wedstrijd gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor de spelbegeleider ((benaming van de official bij het pupillen voetbal) is de wedstrijd zichtbaar in zijn programma, zodra de spelbegeleider is toegewezen aan de wedstrijd.

Info: De official heet een spelbegeleider als de wedstrijden op een kwart veld gespeeld worden. Worden de wedstrijden op een half of heel veld gespeeld heet de official gewoon een scheidsrechter

Wie kan een uitslag invoeren?

Een uitslag kan in de Wedstrijdzaken app worden ingevoerd en vastgelegd door de:

• De wedstrijdsecretaris mDWF van thuisteam
  • De spelbegeleider die als 'official' op de wedstrijd is aangesteld.

De official kan op verschillende manieren op de wedstrijd worden gepland:

1. Via de Wedstrijdzaken app door de teammanager (van het thuisteam) of de wedstrijdsecretaris mDWF
    • Hiervoor dient het mobiel Uitslagenformulier te worden geopend en kan de official worden toegewezen
  2. Via Sportlink Club door het toewijzen van een verenigingsofficial

Let op: De team- en/ of stafleden kunnen geen uitslag invoeren.

Wanneer kan ik de uitslag invoeren?

De uitslag kan op of na de wedstrijddag worden ingevoerd door bovenstaande betrokkenen.

Waar staan de uitslagen?

De uitslagen voor de pupillen wedstrijden van wedstrijden onder 9 en jonger worden niet getoond in de Wedstrijdzaken app.

De uitslagen van de pupillen Onder 10 en Onder 11 staan in de Wedstrijdzaken app onder het kopje Uitslagen.

Kan ik ook wedstrijden afgelasten?

Het is voor de wedstrijdsecretaris mDWF van de thuisvereniging mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijddag een afgelasting door te geven. Het is in dat geval uitsluitend mogelijk om een wedstrijd vast te leggen met de reden afgelast door vereniging. Dit kan uiteraard ook op de wedstrijddag zelf.

Op pagina Doorgeven afgelasting staat beschreven hoe je de afgelasting door kunt geven via de wedstrijdzaken app.

Mobiel Uitslagenformulier voor Senioren 35+/45+/ 7 tegen 7

Wanneer zie ik de wedstrijd in mijn programma?

• Voor de wedstrijdsecretaris van het thuisteam zijn de wedstrijden van de komende 28 dagen zichtbaar in zijn programma zodra de bond de wedstrijden gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor spelers en stafleden is de wedstrijd zichtbaar in hun programma zodra de bond de wedstrijd gepland en gepubliceerd heeft.
  • Voor de official (niet verplicht) is de wedstrijd zichtbaar in zijn programma, zodra de official is toegewezen aan een wedstrijd.

Let op: Het thuisteam is het eerstgenoemde team. Dit is niet perse het team van de accommodatie waar gespeeld wordt.

Wie kan een uitslag invoeren?

Een uitslag kan worden ingevoerd en vastgelegd door de volgende personen:

• Spelers/ stafleden van het thuisteam
  • Spelers/ stafleden van het uitteam
  • De wedstrijdsecretaris mDWF van thuisteam
  • De official die eventueel op de wedstrijd is gepland.

Wanneer kan ik de uitslag invoeren?

De uitslag kan op of na de wedstrijddag worden ingevoerd door bovenstaande betrokkenen.

Waar staan de uitslagen?

De uitslagen voor deze wedstrijden staan in de Wedstrijdzaken app onder het kopje Uitslagen en zijn voor bovenstaande betrokkenen inzichtelijk.

Kan ik ook wedstrijden afgelasten?

Het is voor de wedstrijdsecretaris mDWF van de thuisvereniging mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijddag een afgelasting door te geven. Het is in dat geval uitsluitend mogelijk om een wedstrijd vast te leggen met de reden afgelast door vereniging. Dit kan uiteraard ook op de wedstrijddag zelf.

Op pagina Doorgeven afgelasting staat beschreven hoe je de afgelasting door kunt geven via de wedstrijdzaken app.