Heb je Club.Pakket Ideaal aangeschaft en ben je klaar om daarmee van start te gaan? Mooi, dan ben je op de juiste pagina. In onderstaande video leggen we uit hoe je het beste van start kunt gaan met het pakket. Kijk vervolgens ook even naar de linkjes die onder de video staan. Daar vind je handleidingen, tip-video's en nog veel meer handige informatie.

Club.Mobiel

• Berichten sturen - Bekijk deze video en leer hoe je vrijwilligers en leden een berichtje stuurt met de Voetbal.nl app.
  • Clubactiviteiten delen - Leer in deze video hoe je clubactiviteiten vastlegt in Sportlink Club zodat deze vervolgens in de Voetbal.nl app verschijnen.
  • Twitter koppelen - Lees hier hoe je je Twitter account kan instellen zodat je Twitter berichten automatisch in de Voetbal.nl app verschijnen.
  • Maak van de Voetbal.nl app een échte club app: https://www.youtube.com/watch?v=jt_iAsAvXgY&t=

Club.TV

• Je ontvangt een mediaspeler waar je jouw scherm vult met allerlei leuke fragmenten. In deze video leggen we uit hoe je de mediaspeler kunt aansluiten.
  • Instructievideo Club.TV - Aan de slag met fragmenten en een eigen afspeellijst. Bekijk de video waarin we uitleg geven over het CMS van Club.TV.

Club.Website

Club.Ads

• Sponsors toevoegen - Sponsors toevoegen in de Voetbal.nl app, op de website en/of op de tv schermen. Lees hier de handleiding.
  • Advertenties toevoegen - Advertenties toevoegen, bewerken of stopzetten. Lees hier hoe dit werkt.
  • Verschil sponsors en advertenties - Wat is het verschil tussen een sponsor-uiting en een advertentie? Dat staat op deze pagina uitgelegd.