Werkt het mDWF niet op het moment dat je hem nodig hebt? Dan raden wij je aan om het op een later moment nog eens te proberen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk de app weer in de lucht te krijgen, zodat jullie toch nog de mogelijkheid hebben om het formulier via de app in te vullen en/ of vast te leggen.  Lukt het nu echt niet via de app? Dan helpt onderstaande informatie je verder op weg. 

Algemeen

Hoe kan ik de spelersopgaaf invullen als het mDWF niet werkt?

We raden je aan om de app op een later moment nog eens te proberen. Op de wedstrijddag is het ook nog mogelijk om de spelersopgaaf in te vullen. De scheidsrechter kan dit ook voor je doen. 

Hoe geef ik de uitslag door zonder het mDWF?

De uitslag kan je op of na de wedstrijddag invoeren via de app. Dus werkt de app niet op het moment dat jouw wedstrijd is afgelopen? Probeer het dan 's avonds of de volgende dag nog een keer. 

Hoe kunnen we de passen controleren als het mDWF niet werkt?

De spelers kunnen zich voor deze wedstrijd met een ander officieel document legitimeren.

Voor voetbalverenigingen

Voor voetbalverenigingen is een noodformulier beschikbaar indien de app niet beschikbaar is. Dit formulier kan je invullen en naar de KNVB mailen of per post versturen.  Het formulier is beschikbaar op de website van KNVB assist: Wat moet ik doen als het door storingen niet lukt het Mdwf in te vullen?

Ik ben official/ wedstrijdsecretaris en kan het mDWF niet in vullen. Wat moet ik doen?

Als het een wedstrijd in de A-categorie is, moeten de spelersopgaven, kaarten en uitslag genoteerd te worden. Als het een wedstrijd in de B-categorie is, moeten de kaarten en de uitslag genoteerd worden. Probeer de app iets later op de dag nog een keer. Werkt de app dan nog steeds niet, kun je de genoteerde informatie opsturen aan de KNVB afdeling Competitiezaken, die de informatie zal verwerken.

Ik ben aanvoerder/ teamlid en kan de spelersopgaaf niet in vullen. Wat moet ik doen? 

Het belangrijkste is dat de wedstrijd gewoon gespeeld kan worden. Als het een wedstrijd in de A-categorie is, kan je het best de spelersopgaaf even op een papiertje schrijven en aan de scheidsrechter geven.  Als het een wedstrijd in de B-categorie is, hoef je niets te doen.