Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club en in de aanvullende producten zijn toegevoegd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club en de apps.

Sportlink Club

27 juli

Onderstaande geldt voor:

• HandbalNL app
  • KNKV Wedstrijdzaken
  • KNZB Waterpolo
  • KNBSB
  • Basketball.nl
  • Belgium Hockey

Heb jij in Sportlink Club een toernooi aangemaakt? Dan is het vanaf vandaag ook mogelijk om het toernooi in de app te
tonen. Ook kan je heel eenvoudig nieuws toevoegen. Zo kan je bijv. de sponsoren mooi in het zonnetje zetten.

Alle informatie over toernooien in de app lees je hier: Toernooi in de app

Ben je een voetbalvereniging en maak je gebruik van de Voetbal.nl app? Dan vragen wij nog heel even je geduld. Ook voor jullie komen toernooien binnenkort in de app beschikbaar.

Worden wedstrijden gestaakt of afgelast?

In het artikel Programma tonen we vanaf nu alleen nog Afgelast indien een wedstrijd niet door gaat. Voorheen werden hier verschillende statussen getoond, zoals Afgelast door vereniging of Afgelast. Dit zorgde voor verwarring.

In het artikel Uitslagen worden gestaakte wedstrijden nu ook getoond met een voorlopige uitslag (doelpunten) en de status Gestaakt

Alle informatie over Club.Dataservice lees je in het Support Center: Club.Dataservices

21 juli

Maken jullie gebruik van Club.TV? Dan hebben we twee mooie verbeteringen voor jullie:

1. RSS feed widget

De RSS feed widget is nu zo aangepast dat de afbeeldingen ook netjes getoond worden. En is het een langer bericht? Dan wordt het beiricht afgekort en tonen we "..... Lees verder op de website".

2. Competitiesoort

De competitiesoort (regulier/beker) is opgenomen in de programma en uitslagen widgets (v1 en v2). Je kunt nu als club dus een keuze maken welke informatie je wilt tonen. Wil je alleen het bekerprogramma tonen of alleen de uitslagen van de reguliere competitie? Dat kan nu!

Een overzicht van zowel beker als competitie is natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

8 juli

Ga jij deze zomer nog een toernooitje op de club organiseren?
Dan hebben we goed nieuws voor je! Club.Toernooien is namelijk uitgebreid met allerlei gave en handige mogelijkheden.

Wat is extra in Club.Toernooien
Binnen Club.Toernooien geniet je van maximale vrijheid. Je kunt zelf teams maken, zelf namen maken, zelf indelingen bedenken, je eigen veldindeling verzinnen etc etc. Toch kregen we veel feedback van clubs dat het soms handig is informatie die toch al in Sportlink staat te kunnen gebruiken. Grootste wens was de velden. Die kan je dus nu vanuit Sportlink gebruiken. En als je een eigen indeling hebt, blijf je die gewoon gebruiken. Daarnaast hebben we nog een aantal zaken gewijzigd. Zo is er nu een toernooidirecteur en heeft elk team een teammanager.

In het Support Center lees je alles over de nieuwe mogelijkheden in Club.Toernooien.